Рулетики з кабачків з рікоттою в томатному соусі

Як зробити рулетики з кабачків з рікоттою в томатному соусі простий рецепт.

Інгредієнти

✅кабачки/цукіні-2-3 шт;
✅рікотта – 200 г;
✅твердий сир – 100г;
✅жовток – 1 шт;
✅часник – 1 зубчик;
✅базилік – 7-8 листочків;
✅томати у власному соку або нарізані(в банку)~200-300 р;
✅цукор – 1/2 ч. л;
✅прованські/ італійські трави/ чебрець/ орегано – за смаком;
✅моцарелла~ 50 м;
✅сіль- за смаком;

Рулетики з кабачків з рікоттою в томатному соусі покроковий рецепт

1. нарізаємо Кабачки уздовж товщиною ~ 5 мм. Складаємо на деко, застелене пергаментом, підсолюємо, збризкуємо рослинним маслом і відправляємо в духовку при 180 гр. на 15-20 хвилин (кабачки повинні стати еластичним). Поки готуються кабачки, робимо начинку.

2. Змішуємо рікотту, натертий твердий сир, жовток, зубчик часнику, пропущений через прес, і нарізаний базилік. Досолює за смаком. Для томатного соусу пюрируем томати, додаємо цукор, сіль і трави за смаком (у мене були прованські і ще трохи орегано).

3. В невеликій формі розподіляємо частина томатного соусу. На край кабачка викладаємо неповну столову ложку начинки і звертаємо в рулет. Складаємо рулетики у форму. Поливаємо рештою томатним соусом і зверху розподіляємо моцарелу. Запікаємо ~ 20 хв при t 180

Відео рецепт 👇