Риба Камбала запечена в духовці смачно з лимоном і травами

Риба Камбала запечена в духовці смачно з лимоном і травами простий рецепт. Ми з Михайликом любителі риби. Сьогодні розповімо як смачно приготувати камбалу.

Інгредієнти

Камбала-2 шт
Лимон 1 шт
Рослинна олія
Петрушка -4 гілочки
Чебрець -2 год л
Вершкове масло -60 гр
Сіль, перець

Риба Камбала запечена в духовці смачно з лимоном і травами покроковий рецепт

1. На рибі робимо надрізи, поливаємо лимоном, сіль перець зі всіх сторін і залишаємо на 30 хвилин промариноваться.

2. Поливаємо рибу маслом і відправляємо в духовку на 220 градусів на 15 хвилин. М’яке вершкове масло змішуємо з приправами.

3. Змащуємо готову рибу, кладемо зверху лимон і відправляємо ще раз в духовку на 3 минуты.

Відео рецепт 👇