Рибний пиріг 30-ти хвилинка. Як зробити смачний Рибний пиріг з горбушею, морквою, капустою і цибулею рецепт простий.
Інгредієнти
✓Борошно – 1кг.
✓Масло вершкове – 300гр.
✓Молоко (Кефір) – 250гр.
✓Дріжджі сухі – 11гр.
✓Сіль – 1 ч. л.
✓Цукор – 2ст.л.
✓Яйця – 2шт.
✓Риба горбуша – 1кг.
✓Цибуля ріпчаста – 250гр.
✓Морква – 150гр.
✓Капуста свіжа – 1500гр.
✓Капуста квашена – 70гр.
Рибний пиріг з горбушею, морквою, капустою і цибулею покроковий рецепт
1. Капусту, цибулю, моркву потрібно гасити на невеликому вогні, трохи посолити і поперчити. Коли будете формувати пиріг розділіть тісто на 2 нерівні части.
2. Та, яка більше піде на низ, та яка поменше на кришку пирога.
3. Сформований пиріг повинен постояти 30 хвилин для вистоювання, потім можна випікати. Випікають пиріг 40 хвилин при температурі 180°.
Відео рецепт 👇