Рибний риет з тунця консервованого домашній

Рибний риет з тунця консервованого домашній простий рецепт. Рецепт закуски з тунця 🥬 Знаєте, якщо з’єднати тунець з вершковим сиром, вийде дуже смачно і білково?) Перший раз спробувала таку закуску в готелі в Іспанії і стала готувати його постійно!
Цю бутербродних намазки цілком можна назвати риетом, тільки готується без вершків. В основі консервований тунець, вершковий сир і для пікантності додаю зелений свіжий лук. Взагалі, можна експериментувати: оливки, маринована цибуля, каперси, лимонна цедра.
Інгредієнти не слід подрібнювати в пюре, виходить смачніше, якщо містяться невеликі шматочки. Є тут у мене такі ж любителі тостів і закусок, як і я? Яку готуєте найчастіше? Я в меню ресторанів постійно помічаю цікаві поєднання і потім повторюю будинку)

Інгредієнти

Тунець консервований (у власному соку) – 185 г (1 банка)
Вершковий сир – 75 г
Цибуля зелена – 2 шт
Зелень свіжа (петрушка, кріп) – 5 гілочок
Сіль, перець

Рибний риет з тунця консервованого домашній покроковий рецепт

1. З тунця злити рідину, розім’яти виделкою. Цибулю і зелень подрібнити. Оливки розрізати на 4 части.
2. У мисці змішайте вершковий сир, тунець, зелень, цибулю, сіль і перець за смаком. Перемешать.

3. Прибрати в холодильник на півгодини. Подавати з тостами!