Рис з грибами печерицями, помідорами, кокосовим молоком і каррі

Рис з грибами печерицями, помідорами, кокосовим молоком і каррі простий рецепт! гармата, гонка, літак! раніше я взагалі не дуже любила цю спецію, а потім зрозуміла, що з нею треба неееежно!

Інгредієнти

рис!
400 гр печериць
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 перчик чилі
1,5 ч. л каррі
400 мл кокосового молока
шпинат
10 помідорів черрі

Рис з грибами печерицями, помідорами, кокосовим молоком і каррі покроковий рецепт

1. Дрібно нарізаємо цибулю, часник, перець чилі і відправляємо обсмажуватися на сильному вогні на оливковій олії протягом минуты.

2. Додаємо карі – перемішуємо. додаємо крупно нарізані печериці, можна додати трохи масла, обсмажуємо на сильному вогні. потім зменшуємо вогонь і выпариваем гриби близько 10 хвилин. додаємо сіль і перець по вкусу.

3. Додаємо шпинат – тушкуємо пару хвилин, додаємо кокосове молоко – перемішуємо. додаємо нарізані черрі і тушкуємо 10 хвилин. не перемішуємо! а то маленькі помідори перетворяться на кашу!

Відео рецепт 👇