Рисова локшина з овочами і креветками

Як зробити Рисову локшину з овочами і креветками рецепт простий. Для мене це один з найбільш улюблених вечерь – виходить дуже швидко і не так калорійно як може здатися. у хід можуть йти будь-які овочі і морепродукти. також можна замінити на курку. найбільше я люблю гречану або яєчну локшину – але в цей раз рисова.

Інгредієнти

болгарський перець
моркву
печериці
імбир
часник
креветки
рисова локшина
соус теріякі
устричний соус (можна без нього)
кунжут
петрушка

Рисова локшина з овочами і креветками покроковий рецепт

1. Креветки добре розморожуємо і очищаємо від панцира. Також важливо вирізати жилку з спини. Моркву нарізаємо на брусочки. Печериці тонко нарізаємо. болгарський перець нарізаємо на пір’я. Часник і імбир дрібно нарізаємо. На кунжутній олії на сильному вогні обсмажуємо імбир і часник протягом 15 секунд.
2. Далі додаємо моркву і болгарський перець. обсмажуємо все разом протягом 3 хвилин на сильному вогні. Додаємо печериці, перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини. Креветки обсмажуємо на окреме сковорідці на сильному огне.
3. Локшину я залила окропом по інструкції на пачці. тому для цього етапу завжди дивимося на пачку! Додаємо до овочів соус теріякі за смаком, креветки і локшину – перемішуємо. Посипаємо локшину кунжутом і дрібно нарізаною петрушкою!

Відео рецепт 👇