Як смачно зробити Салат фунчозой, огірком, морквою, перцем і зеленню простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
фунчоза
огірок
моркву
помідор
перець
зелень і кунжут для посипання
Заправка (у ній весь смак!)
4 ст л соєвого соусу
1 чл сушеного часнику
2 ст л масла
1 чл яблучного оцту
чорний перець, можна імбир, гострий перець
Салат фунчозой, огірком, морквою, перцем і зеленню покроковий рецепт
1. Фунчозу заливаю окропом на 5-7 хв. (по інструкції на упаковці), потім промиваю холодної водой.
2. Натираю моркву і огірок на тертці для корейської моркови.
3. Збираємо фунчозу як салат – викладаємо у форму локшину і овочі поряд посипаємо зеленню і заливаємо заправкой.
Відео рецепт 👇