Вірменський салат Хоровац з овочів в духовці

Вірменський салат Хоровац з овочів в духовці або на мангалі, можна на зиму в банки закатати.

Інгредієнти

перець солодкий 2 шт
баклажани 2 шт
великий помідор 1 шт
цибулина 1 шт
зелень
оливкова олія
сіль

Вірменський салат Хоровац з овочів в духовці покроковий рецепт

1. Баклажани і перці запікати в духовці при t 190°C хвилин 40-50. Зняти шкірку з запечених овочів. Щоб вона легко счищалась, залишити овочі на 20-30 хвилин під закритою крышкой.
2. М’якоть баклажанів можна вигребти ложкою. Перці нарізати кубиками. Помідор натерти на крупній тертці, шкірочку убрать.
3. Цибулю порізати тонкими півкільцями. Перемішати всі інгредієнти, посипати посіченою зеленню, заправити оливковою олією і посолити за вкусу.