Салат з морквою, капустою, буряками, картоплею та мясом

Як смачно зробити Французький салат з морквою, капустою, буряками, картоплею та м’ясом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей салат дуже простий, легкий в приготуванні і в ньому самі елементарні інгредієнти. Але як не дивно, він перший закінчується на столі. Спробуйте раз, вам сподобається❤️. Я відразу роблю три тарілки, дві на вечерю і одну на наступний день на обід😊.

Інгредієнти

126ккал Б6,1 Ж7,6 У8,1

На 3 великі тарілки вам знадобляться:

Свіжа капуста – 250г
Буряк -250г
Картопля – 250г
Рослинна олія для обсмажування картоплі
Морква – 200г
М’ясо відварне (не жирний) – 250г (у мене яловичина)
Сметана 110г
Майонез 110г
Сіль

Салат з морквою, капустою, буряками, картоплею та м’ясом покроковий рецепт

1. Буряк і м’ясо відварюємо. Сиру моркву натираємо на крупній тертці. Капусту шаткуємо тонкими смужками, солимо і добре віджимаємо. Картоплю нарізаємо тонкою соломкою і смажимо до готовності невеликими порціями в добре розігрітому масле.
2. Перекласти на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло. Виходять хрусткі палички. Варену буряк натираємо на крупній тертці. Варене м’ясо ріжемо соломкой.
3. Сметану і майонез змішуємо разом. Складаємо салат. На тарілку складаємо 1/3 частина кожного інгредієнта у формі квіточки і посередині сметанний соус. Перед подачею добре перемішати ингредиенты.