Салат Гніздо глухаря з куркою, яйцями, картоплею і огірками

Як смачно зробити Салат Гніздо глухаря з куркою, яйцями, картоплею і огірками класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат дуже смачний, рекомендую до приготування! У цьому салаті ідеально все – і смакове поєднання продуктів, і зовнішній вигляд. Всі інгредієнти легко знайти взимку.

Інгредієнти

Куряче філе – 500 гр.
Перепелині яйця – 3 шт.
Картопля – 500 гр.
Яйця курячі – 4 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Мариновані огірки – 4 шт.
Майонез для заправки
Кріп для прикраси
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія для смаження

Салат Гніздо глухаря з куркою, яйцями, картоплею і огірками покроковий рецепт

1. Куряче м’ясо відварюємо до готовності в солоній воді, після чого дрібно нарізаємо його, складаємо в окрему миску. Солоні огірки нарізаємо соломкою і висипаємо їх до курки. Ріпчасту цибулю дрібно ріжемо, краще його замаринувати в оцті, воді і сахаре.
2. Перепелині яйця також, як і курячі, відварюємо, остуджуємо і очищаємо. Курячі дрібно ріжемо і відправляємо до курку. Картоплю очищаємо і нарізаємо соломкою. Складаємо її в друшляк і промиваємо холодною водою, залишаємо підсихати. Тепер приступимо до смаження картошки.
3. У сковороду наливаємо олію і ставимо на плиту прогрівати його. Тарілку застеляємо паперовими рушниками. На них будемо викладати готову картоплю. Обсмажуємо картоплю частинами до золотистої, хрусткої скоринки. Трохи підсолити після готовности.
4. Частина картоплі можна відправити в салат, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Перекладаємо наш салат на пласке блюдо, в центрі робимо поглиблення, а з боків декоруємо соломкою з картоплі. У центр кладемо кріп, поверх якого викладаємо перепелині яйца.