Як смачно зробити Салат гранатовий браслет з яловичиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Эффектнейший і дуже смачний салат на будь-який святковий стіл. Наша улюблена сімейна версія цього салату з вареною яловичиною та маринованою цибулею! Правда завжди ми робили просто у формі, шарами, круглий отвір в середині я зробила тільки в цей раз. Вийшло дуже красиво. Дуже раджу готувати салат за добу до подачі на стіл щоб всі верстви (особливо м’ясної) встигли просочитися. Цибулю по цьому рецепту виходить кисло-солодким, хрусткими, дуже смачним! Можна використовувати в будь-які салати з маринованою цибулею.
Інгредієнти
Маринована цибуля:
1 велика цибулина (ріпчаста цибуля)
5 ст л 9% оцту
2 ст л цукру
щіпка солі
вода
Для салату:
250 г відвареної яловичини (можна замінити на відварну або копчену курку, але я з такими варіантами не пробувала)
2-3 середні картоплини
маринований цибулю
2 середні моркви
3 середні буряка
4 яйця
2-3 середніх граната
майонез
Салат ” гранатовий браслет з яловичиною покроковий рецепт
1. Яловичину відварити до готовності в підсоленій воді. Моркву, картоплю і буряк відварити або запекти. Цибулю замаринувати. Яйця відварити. Готуємо інгредієнти складання: яловичину нарізати тонкою соломкою, чим тонше -тим краще; на крупній тертці натерти моркву, картоплю. На дрібній тертці натерти яйця і свеклу.
2. Гранати очистити від шкірки, вийняти зерна. Зібрати салат. Шари:
Картоплю
Яловичина
Цибулю
Моркву
Яйця
Буряк
Гранат
Картоплю
Яловичина
Цибулю
Моркву
Яйця
Буряк
Гранат
3. В середину блюда поставити склянку і почати викладати інгредієнти Катя шарами навколо склянки, кожен шар змащувати майонезом, можна підсолити і поперчити за бажанням. Після складання салату витягнути стакан (взятися руками за верх і прокручуючи, акуратно вытащить)