Як приготувати салат мімоза класичний з рибними консервами лосося і картоплею рецепт. Класична класика, яку так всі просили 🤗 або мій варіант цього найсмачніше салат 😋
Інгредієнти
🐟 2 банки (400) консервованого лосося у власному соку!!(нерка, горбуша)
🥚 5 яєць
🥔 5 середніх картоплин
🥕 5 середніх морквин
🥒 5 середніх маринованих огірочків
🧅 5 пір’їн зеленого цибулі
🌿 маленький пучок кропу
🥛майонез для змащування шарів
🧂сіль/перець за смаком
Салат мімоза класичний з рибними консервами лосося покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти необхідно підготувати – відварити або запекти в духовці. Картопля 🥔 і моркву 🥕 натерти на крупній тертці. Яйця: білки відокремте від жовтків. Натріть з в окремі ємності. РИБУ відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвої рідини. Переберіть від кісток! Пам’ятайте вилкой.
2. Огірки наріжте на дрібні кубики. Зелень дрібно поріжте. ⠀ Зберіть салат в форму або на тарілці шарами. 1 – половина картоплі, змастіть майонезом, посоліть, поперчіть. 2 – половина риби, майонез. 3 – зелень. 4 – подвигу огірків. 5 – половина моркви, майонез.
3. Далі повторити 🙌🏼. Верхній шар білки і потім вже жовтки. ⠀ Накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на пару годин. ⠀
4. Якщо для подачі будете використовувати роз’ємне кільце, то дістаньте салат з холодильника на 15 хвилин і потім вже акуратно зніміть кільце. ⠀ Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇