Салат Мімоза з консервами, яйцем і сиром

Наша тіточка Оля чудово готує, ділюся рецептом її фірмового салату. Салат мімоза з консервами, яйцем і сиром класичний простий рецепт домашній.

Інгредієнти

🥚 Яйця – 5 шт.
🧀 Сир – 100-150 гр.
🧅 Цибуля – 1 шт.
🐟 Сайра/сардина в олії – 1 банка
🥛 Майонез
🧂 Сіль

Салат Мімоза з консервами, яйцем і сиром покроковий рецепт

1. Яйця відварити, очистити, відокремити білки від жовтків. Натерти соломкою на дрібній тертці окремо білки, окремо жовтки. ⠀ З риби злити рідину і розім’яти виделкою (замість консерви можна відварити форель на пару, салат виходить ще більш смачним). ⠀
2. Цибулю (в цьому році виростила ред барон, він солодкий, як яблука) нарізати дуже тоненько, що б просвічувався. ⠀ Сир натерти соломкою на самій дрібній тертці. ⠀
3. Далі збираємо повітряні шари (не приминаючи інгредієнти), промазуючи кожен шар сіточкою майонезу (дивись рубрику «Лайфхаки» у вічних сториз): білки, риба, цибуля, сир, повторюємо шари і закінчуємо салат жовтками. ⠀
4. Приємного апетиту! Швидкий салат на будь-який святковий стол.