Як зробити Салат олів’є історичний 1904 року класичний рецепт простий.
Інгредієнти
Молода картопля зі шкірою 120 гр
Корнішони 100 гр
Ракові шийки 90 гр
Грудка цесарки 100 гр.
Каперси 30 гр
Яйце перепелине 2 шт
Ікра червона
Для соусу:
Яйця цесарки
Гірчиця
Каперси
Лимон
Олія оливкова
Сіль і перець
Салат олів’є історичний 1904 року покроковий рецепт
1. Молоду картоплю запекти у фользі і нарізати великими часточками. Корнішони нарізати великими часточками. Грудку цесарки зварити і порізати кубиком.
2. Яйце перепелине відварити 3 хвилини і порізати навпіл. Для заправки зробити домашній майонез на основі жовтків яєць цесарки, гірчиці, лимона і оливкового масла, додати за смаком лимонний сік, специи.
3. Всі інгредієнти, заправити соусом змішати, прикрасити зверху каперсами, раковими шийками і червоної икрой.