Як зробити Салат олів’є з яловичим язиком і нутом рецепт простий. Складно уявити Новий рік без Месьє Олів’є. Приготувала його максимально корисний варіанті.
Інгредієнти
✔️Яйце – 2 шт
✔️Нут – 200 г
✔️Картопля – 100 р
✔️Морква – 100 г
✔️Мариновані огірки – 50 г
✔️Огірок свіжий – 100 г
✔️Яловичий язик – 250 г
✔️Зелень – 15 г
Для заправки:
✔️Йогурт натуральний – 200 г
✔️Сік лимона – 1 ч. л
✔️Оливкова олія – 2 ч. л
✔️Світлиця – 1/2 ч. л
✔️Сіль/перець – за смаком
Салат олів’є з яловичим язиком і нутом покроковий рецепт
1. Нут замочити на 4 години, потім відварити 40-60 хвилин. Яйця відварити круто. Картоплю і моркву теж відварити. Яловичий язик відварити або купити готовий (я так і зробила).
2. Нарізати яйця, мову, зелень і всі овочі, додати до них нут і перемішати. Змішати всі інгредієнти для заправки. Заправити салат, посолити/поперчити за вкусу.
3. Розмістити салат на блюдо з допомогою кільця. Зверху прикрасити зеленню і нутом. Приємного аппетита!