Салат оселедець під лисячій шубкою з грибами печерицями

Як смачно зробити Салат оселедець під лисячій шубкою з грибами печерицями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У нас в родині цей салат люблять не менше, ніж класичну шубу. Комусь може здатися дивним поєднання смажених грибів і оселедця, але це дійсно смачно. Спробуйте!

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 133/4/10/6

🧡Шампіньйони – 600 г
🧡Цибуля – 1 шт
🧡Раст. олія для смаження – 1 ст. л
🧡Картопля – 2-3 шт
🧡Морква – 2-3 шт.
🧡Філе слабосоленої оселедця – 200 г
🧡Майонез – 200 г
🧡Сіль – за смаком

Салат оселедець під лисячій шубкою з грибами печерицями покроковий рецепт

1. Майонез у мене був домашній, класичний. Моркву і картоплю відварити й остудити. На ложці олії обсмажити спочатку цибулю, нарізану півкільцями. Потім додати пластинками печериці і смажити до готовности.

2. Посолити. Салат викладати шарами, за бажанням шари підсолити: 1 шар: картоплю на дрібній тертці, майонез. 2 шар: філе оселедця (нарізати кубиками).

3. 3 шар: смажені шампіньйони з цибулею, майонез. 4 шар: моркву на дрібній тертці, майонез. Салат прибрати в холодильник і дати просочитися декілька часов.

4. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇