Як смачно зробити Салат Оселедець під шубою по-новому «Буряковий чізкейк» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
150 г філе оселедця малосольною
1 велика відварена буряк
1 відварена морква
2 варених картоплини
3 варених яйця
4-5 пір’їнок зеленої цибулі
300 г кисломолочного сиру
15 г желатину
майонез
сіль, перець за смаком
Салат Оселедець під шубою по-новому «Буряковий чізкейк» покроковий рецепт
1. Для складання потрібна роз’ємна форма і кулінарне кільце (можна обійтися без неї і викласти буряковий чізкейк тільки зверху. Желатин розведіть невеликою кількістю холодної води і залиште набухати (або як зазначено на пачці). Після цього нагрійте до розчинення в мікрохвильовці, процедите.
2. Кулінарне кільце достатнього великого розміру помістити всередину рознімної форми. Усередині кільця починаємо збирати салат. Перший шар – очищена і натерта на тертці варена картопля. Зверху оселедець без кісток, дрібно нарізаної дрібними кубиками. На неї нарізану зелену цибулю. Добре змастіть майонезом. Зверху натертий на дрібній тертці варена морква і змастити майонезом. Останній шар варене яйце, натерте на тертці, добре промажте майонезом.
3. Приберіть поки в холодильник. Для бурякового чізкейку буряк натріть на тертці і подрібніть блендером з 2 ст. л. майонезу. Додайте сирний сир і пробийте ще раз. Посоліть. Додайте желатин і знову удар. Дістаньте з холодильника форму і починайте заповнювати бурякової масою простір між стінками кулінарного кільця і формы.
4. Коли сравняетесь з верхнім шаром салату, обережно вийміть кулінарне кільце. Викладіть решту масу і акуратно розрівняйте. Приберіть в холодильник на 5-6 годин. Обережно зніміть роз’ємну форму.