Як смачно зробити Салат оселедець під шубою з буряком, морквою, яйцями, картоплею і майонезом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Картопля-2-3 шт.
Буряк (зварена в шкірці) – 1-2 шт.
Морква (зварена в шкірці) – 1-2 шт.
Яйця відварні (круто) – 3 шт.
Філе оселедця (можна використовувати фасоване, шматочками) – 180 р
Лук зелений – 1 пучок
Майонез – 150-200 м від
Сіль – за смаком
Салат оселедець під шубою з буряком, морквою, яйцями, картоплею і майонезом покроковий рецепт
1. Овочі ретельно вимити і відварити неочищеними: буряк – близько години (в залежності від розміру), картопля і морква – 20-30 хвилин. Яйця зварити круто (10 хвилин). Картоплю очистити, натерти на крупній терке.
2. Моркву очистити, натерти на крупній тертці. Яйця очистити, дрібно порубати Цибулю зелений помити, нарізати. Зібрати салат. 1 шар – картопля, трохи солі, змастити майонезом. 2 шар – оселедець. 3 шар – цибуля зелена, майонез. 4 шар – яйця, майонез.
3. 5 шар – морква, майонез. 6 шар – буряк, трохи солі, майонез. Майонез добре розмазати по всьому шару буряків. Прикрасити по своєму смаку. Поставити оселедець під шубою в холодильник на 5-6 годин для просочення. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇