Салат царська шуба з червоною рибою та ікрою

Як смачно зробити Салат царська шуба з червоною рибою та ікрою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Салат царська шуба з червоною рибою та ікрою покроковий рецепт

1. Ще один святковий, яскравий і смачний САЛАТ ЦАРСЬКА ШУБА, з сьомгою і червоною ікрою. Отже нам знадобитися; креманка, слабосолона сьомга, горшечный салат, варені яйця, зелений горошок, напівтвердий сир, часник, відварений буряк, майонез і червона икра.
2. Беремо три миски; в одну натираємо яйце + майонез, у другу сир + часник + мойонез, в третю буряк + майонез. Сьомгу нарізаємо кубиками і починаємо збирати нашу Царську Шубу.
3. На дно креманки викладаємо трохи салатної зелені, далі слабосолону сьомгу, далі суміш яйця і майонезу, потім зелений горошок, сирну суміш, буряк з часником, прикрашаємо трохи по краях зеленню, а в середину кладемо столову ложку червоної ікри 👌🏼
4. Салат виходить дуже смачний, святковий і ситний. Доречі, хто сидить на ПП, замість майонезу, можна використовувати знежирений йогурт, для себе я саме так і делаю.
5. Виходить теж божественно і ідеально поєднується і з шампанським 🥂 і з келихом червоного вина 🍷, на Новорічному столі, виглядає дуже ефектно і багато, можна готувати його, як порційно, так і у великому блюде.
6. Готую так і завжди салат, з’їдається дуже швидко 👌🏼