Салат з баклажанів, солодкого перцю і помідорів на зиму

Салат з баклажанів, солодкого перцю, помідорів та цибулі на зиму простий рецепт в банку. Салат «ПАН БАКЛАЖАН».

Інгредієнти

Баклажани-1,5 кг
Цибуля ріпчаста-700 гр
Болгарський перець-7-9 шт
Помідор або томатний сік-1,5 літра
Олію соняшникову-300 мл
Цукор-1 склянка
Сіль-1 ст. ложка
Оцет 9%- 2 ст. ложки

Салат з баклажанів, солодкого перцю і помідорів на зиму покроковий рецепт

1. З цього кол-ва виходить 3 баночки по 700 гр і 3 баночки по 500 гр. Баклажани нарізати невеликими брусочками, посолити і залити окропом. Залишити до повного охолодження. В томат додати масло, цукор, сіль, оцет, перемішати і довести до кипения.

2. Цибулю нарізати півкільцями і додати до томату, варити 10 хвилин. Далі додати нарізаний соломкою перець і варити ще 10 хвилин. Потім додати баклажани, попередньо злити з них воду, і кип’ятити ще 10 минут.

3. Розкласти по банках і закатати кришками. Перевернути і укутати ковдрою до повного охолодження. Приємного апетиту!!!

Відео рецепт 👇