Салат з буряка, яблука і маринованих огірків простий рецепт.
Інгредієнти
Буряк варена (запечена) 500 гр
Яблуко 1 шт
Огірки мариновані 2 шт
Лук червоний 0,5 шт
нарізана Петрушка 2 ст. л
Сік лимона 2 ст. л
Йогурт (можна замінити сметану) 150 гр
Часник 2 зуб
Гірчиця Діжонська 2 ч. л
Сіль, перець за смаком
Салат з буряка, яблука і маринованих огірків покроковий рецепт
1. Буряк, яблуко і огірки натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати, петрушку нашаткувати – стежити все в чашці, полити соком лимона.
2. Зробити заправку – в йогурт (або сметану) покласти гірчицю, тертий часник на дрібній тертці, посолити, поперчити за смаком Заправити салат соусом, якщо треба досолити і доперчить за вкусу.
3. Заправляємо йогуртом, якщо хочете зменшити калорій, або сметаною, щоб понажористей было.