Салат з помідорів чері і хліба Гордона Рамзі

Як смачно зробити Салат з помідорів чері і хліба Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Джерело: Гордон Рамзі, Сімейний обід в неділю і інші рецепти/

Інгредієнти

4 порції

У своїй передмові до цього салату Гордон Рамзі говорить про те, що італійці часто роблять цей салат, щоб позбутися від черствого хліба і називають його «панцанелла».

6-8 скибочок черствого, вчорашнього хліба (чіабатта)
6 великих стиглих помідорів чері
1 червона цибулина, тонко нашаткувати
сік половини лайма
6 ст. л. оливкової олії extra virgin
морська сіль і мелений чорний перець
щіпка цукру (за бажанням)
жменю петрушки

Салат з помідорів чері і хліба Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розламайте хліб на невеличкі шматочки, покладіть їх у миску. Наріжте помідори на часточки, покладіть туди ж разом з цибулею. Збризніть вміст миски соком лайма і оливковою олією, приправити сіллю і перцем, ретельно перемешайте.
2. Дайте постояти 15 хвилин, щоб салат просочився. Спробуйте салат і при необхідності приправити ще. Додайте трохи лаймового соку, якщо вам подобається більш різкий смак, або щіпку цукру, якщо салат здається занадто терпким.
3. Обірвіть листя з гілочок петрушки і додати в салат перед семою подачей.
4. Порада від Гордона Рамзі: Особливої точності в цьому салаті не потрібно – беріть, той хліб, який подобається, який опинився під рукою, і стільки, скільки потрібно витратити, а кількість помідорів і заправки – справа вашого особистого вкуса.