Салат з гранатом і яловичиною

Як смачно зробити Салат з гранатом і яловичиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як і обіцяла, даю вам рецепт м’ясного, чоловічого салату. Гаразд-гаразд, жінкам салат теж сподобається. Принаймні мені він дуже полюбився

Інгредієнти

300-400 гр відвареної яловичини
1 великий гранат
1 середня червона цибулина
Майонез для заправки

Для маринаду:
0,5 склянки води
0,5 чл солі
0,5-1 чл цукру
1 ст л оцту (краще яблучного, але можна взяти будь -)
Трохи меленого перцю

Салат з гранатом і яловичиною покроковий рецепт

1. Поки вариться яловичина (а вона вариться довго, як ми всі знаємо) ми замаринуем цибулю. Цибулину нарізати півкільцями. У гарячій воді розчинити цукор, сіль. Додати Оцет і перець. Все перемішати. Я додала 1 чл цукру, так як лук у мене хоч і червоний, але не солодкий был.

2. В банку або глибоку миску складаємо цибулю і заливаємо нашим маринадом. Кількість води може змінюватися, наливайте її стільки, щоб повністю покрити цибулю. Взагалі, краще залишити маринуватися цибулю мінімум на 6-8 годин у холодильнику. Але, у мене стільки часу зазвичай немає, тому я мариную в мисці, а зверху лука ставлю вантаж (тарілку та чашку з водою), так цибулю швидше маринуется.
3. Гранат теж встигаємо підготувати за час варіння м’яса, очищаємо його. Ну, а далі все просто. Яловичину ріжемо брусочками, додаємо гранат і віджатий від зайвої вологи маринований лук. Заправляємо майонезом. Замість майонезу можна використовувати грецький йогурт, додавши до нього сіль, сік лимона і перець за смаком. Салат викладаємо на тарілки і подаємо до столу