Салат з капусти, болгарського перцю, морквини і огірків простий рецепт.
Інгредієнти
Капуста – 300 г
Болгарський перець – 1 шт
Морква – 1 шт
Огірок – 1 шт.
Кріп – 1 пучок
Петрушка – 1 пучок
Оцет яблучний – 1 ст. л.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Сіль, цукор або сироп, перець – за смаком
Салат з капусти, болгарського перцю, моркви і огірків покроковий рецепт
1. Всі овочі дуже дрібно нарізаємо, подрібнюємо зелень.
2. Заправляємо за смаком сіллю і перцем, (за бажанням можна додати трохи цукру або сиропу топінамбура ). Полаиваем маслом і яблучним уксусом.
3. Відправляємо на годину в холодильник, після чого можна насолоджуватися 🥰
Відео рецепт 👇