Салат з курячої печінки, груші, родзинок і листя салату

Салат з курячої печінки, груші, родзинок і листя салату простий рецепт. Я взагалі дуже люблю салати. Різні. Незвичайні і класичні. І в кафе найчастіше вибираю саме салати. Люблю щось таке спробувати, надихнутися і потім готувати вдома з якимись змінами або як є, хоча вже є багато улюблених салатів, які завжди гарні, але хочеться чогось новенького іноді)) Ось груша з баклажаном мені не сподобалася…а ось такий варіант як тут просто обожнюю як ситний гарячий салат.

Інгредієнти

Куряча печінка 200 г
Листя салату
Груша 1 шт
Родзинки 50 г
Обсмажений багет для подачі або можна додати зверху на салат невеликі крутони 👌
Заправка
Оливкова олія 2стл
Сік і цедра половини апельсина
Мед 1 чл
Сіль і перець за смаком

Салат з курячої печінки, груші, родзинок і листя салату покроковий рецепт

1. Курячу печінку помити, просушити і обсмажити в оливковій олії, посолити, поперчити, в кінці смаження додати 1/2 чл меду для легкої карамелизации.
2. Груші помити, почистити, нарізати часточками. Родзинки запарити. Салат помити і видалити зайву воду.
3. Складываема миску листовий салат, грушу, курячу печінку, родзинки, поливаємо заправкой.