Салат з курячою печінкою і апельсинами простий рецепт. Приготуємо шалено ніжний, смачний і корисний салат !
Інгредієнти
Мікс листя (у мене рукола, мангольд і мізунь)
Апельсин 1 шт
Печінка (куряча) 500 р
Соєвий соус-4 ст. л
Кунжутне насіння 1 ч. л
Сіль, перець за смаком
Кедрові горіхи 50 р
Оливкова олія 50 мл
Рослинна олія 50 мл
Салат з курячою печінкою і апельсинами покроковий рецепт
1. На рослинному маслі обсмажуємо печінку з усіх боків, додаємо сіль і перець, соєвий соус і згасимо 2-3 минуты.
2. Для заправки на 2 ст. л. соєвого соус додаємо олію оливкову, кунжутне насіння і гарненько смешиваем.
3. На листя наливаємо заправку, кладемо печінку, шматки апельсинів і зверху кедрові горіхи! От і все!
Відео рецепт 👇