Салат з кускусом, грибами вешенками і фініками

Як смачно зробити Салат з кускусом, грибами вешенками і фініками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З цим салатом мене познайомила одна передплатниць, за що їй велике спасибі 🧡Поєднання на перший погляд може здатися дивним, але там кожен інгредієнт на своєму місці. Рекомендую.

Інгредієнти

✅кускус-150г (вже завареного);
✅печериці-150 г;
✅сулугуні-70-100г;
✅цибуля ялтинська-1/2-1/4 шт;
✅черрі – 8-10 шт;
✅м’ята-1/2 пучка;
✅петрушка-1/2 пучка;
✅фініки-4-5шт;
✅оливкова олія- 2 ст. л;
✅лимон-1/2 шт;

Салат з кускусом, грибами вешенками і фініками покроковий рецепт

1. Кускус заварюємо згідно інструкції на упаковці. Цибулю, помідори, петрушку і м’яту дрібно нарізаємо. Гливи обсмажуємо хвилини 4-5 на сильному (!) вогні, щоб вони зарум’янилися, солимо, перчим.

2. Змішуємо овочі, зелень, кускус, гриби. Додаємо 2 ст. л. оливкової олії, вичавлюємо сік половини лимона, ретельно перемешиваем.

3. Викладаємо в салатник, зверху кладемо шматочки фініків і смажений сулугуні (сулугуні швидко обсмажуємо на добре розпеченій сковороді, можна обваляти в борошні).

Відео рецепт 👇