САЛАТ “НОВОРІЧНА ГІЛОЧКА» такою подачею до святкового столу ви точно здивуйте своїх гостей😍🔥 Як зробити смачний Новорічний Салат з м’ясом, огірками, картоплею, огірками, яйцем і помідорами рецепт простий.
Інгредієнти
◾️Картопля – 3 шт;
◾️М’ясо будь-яке на ваш смак: індичка, курка, яловичина – 200 гр, за бажанням можна і свинячий язик – 1 шт;
◾️довгий Огірок свіжий – 1 шт. або 2 маленьких;
◾️Яйця – 3 шт;
◾️Помідори – 1 шт;
◾️Кукурудза консервована – 4 ст. л;
◾️Маслини чорні без кісточки – 3 шт;
◾️Кріп – 1 пучок;
◾️Лук фіолетовий за бажанням трохи;
◾️Майонез за смаком;
◾️Перець, сіль за смаком;
Салат з м’ясом, огірками, картоплею, огірками, яйцем і помідорами покроковий рецепт
1. 1. Попередньо відварюємо Картоплю, м’ясо, яйця.
2. Потім картоплю, м’ясо і огірок нарізаємо невеликими квадратиками.
3. За бажанням дрібно нарізаємо цибулю і додаємо до решти інгредієнтів.
4. Варені яйця, остуджуємо, чистимо і відокремлюємо білки від жовтків.
5. Жовтки натираємо на дрібній тертці і додаємо до решти інгредієнтів в салат.
6. Заправляємо Салат майонезом, перемешиваем.
2. Потім картоплю, м’ясо і огірок нарізаємо невеликими квадратиками.
3. За бажанням дрібно нарізаємо цибулю і додаємо до решти інгредієнтів.
4. Варені яйця, остуджуємо, чистимо і відокремлюємо білки від жовтків.
5. Жовтки натираємо на дрібній тертці і додаємо до решти інгредієнтів в салат.
6. Заправляємо Салат майонезом, перемешиваем.
2. 7. Викладаємо салат на пласке блюдо для подачі, надаємо йому круглу форму, що нагадує торт.
8. Дрібно нарізаємо кріп і посипаємо їм боки салату.
9. Натираємо на дрібній тертці білки і покриваємо салат зверху.
10. Гілочкою кропу викладаємо «ялинову гілку».
8. Дрібно нарізаємо кріп і посипаємо їм боки салату.
9. Натираємо на дрібній тертці білки і покриваємо салат зверху.
10. Гілочкою кропу викладаємо «ялинову гілку».
3. 11. З помідора вирізаємо два кружечка і викладаємо на салат у вигляді кульок.
12. З маслин вирізаємо прикраси для куль, робіть так, як показано на відео.
13. Прикрашаємо салат консервованою кукурудзою і подаємо до столу.
12. З маслин вирізаємо прикраси для куль, робіть так, як показано на відео.
13. Прикрашаємо салат консервованою кукурудзою і подаємо до столу.