Як зробити Салат з пекінської капустою сухариками, куркою і кукурудзою простий рецепт.
Інгредієнти
Вихід – 1 порція 300 гр
КБЖУ на порцію 377/33,6/13/29,1
Пекінська капуста 50 гр
Кукурудза консервована 100 гр
Куряче філе 120 гр
Сухарики 20 гр
Майонез 10 гр
Сметана 10% 30 гр
Кунжут 1 гр
Сіль
Салат з пекінської капустою сухариками, куркою і кукурудзою покроковий рецепт
1. Куряче філе обсмажити на сухій сковороді або грилі а потім нарізати полосками.
2. Капусту нашинковать.
3. Змішати капусту, філе, кукурудзу, сухарики, майонез, сіль і сметану. Прикрасити кунжутом.