Салат з пекінською капустою, морквою, огірками, яйцем і тунцем

Дуже класного салату для легкого, перекусу і вечері 👍 дивіться який там бжу, просто 🙌 зберігайте рецепт. Салат з пекінською капустою, морквою, огірками, яйцем і тунцем простий рецепт.

Інгредієнти

Капуста пекін. 150г
Морквина 200г
Огірочки 200г
Яйце варене 3шт.
Зелень за бажанням.
Тунець/печінка тріски 300г.
Сіль і спеції за бажанням.

Заправка:
Сметана 10% 3ст.лож.
Гірчиця 1ч.лож.
Мед 1ст.лож.

КБЖУ на 100г:
70kkal 8.7/2/4.7
Кількість порцій: 3 за 214ккал

Салат з пекінською капустою, морквою, огірками, яйцем і тунцем покроковий рецепт

1. Капусту, огірочки, варені яйця, зелень нарізати, морквину натерти, все перемішуємо в великий салатнице.

2. В окремій ємності змішати сметану, гірчицю, мед. Заправляємо салат, перемішуємо, закидаємо рибку, перемешиваем.

3. Можна рибку просто зверху викласти після заправки і теж буде 👍

Відео рецепт 👇