Літній Салат з запеченими баклажанами, перцем і помідорами простий рецепт. Дуже смачний, ситний салатик, обов’язково приготуйте, ви точно залишитеся задоволені.
Інгредієнти
✅Баклажани – 3 шт
✅Раст. або оливкова олія – 3 ст. л
✅Сіль, чорний, червоний перець
✅Помідори – 3 шт
✅Помідори чері – 6-7
✅Кінза пучок
✅Цибуля – 1 шт.
✅Волоські горіхи – 50 гр
Салат з запеченими баклажанами, перцем і помідорами покроковий рецепт
1. Баклажани замочуємо в холодній підсоленій воді, щоб гіркота пішла, потім висушуємо паперовим рушником, далі ріжемо баклажани уздовж на дві частини, потім на кусочки.
2. Додаємо масло, сіль, перець, перемішуємо, викладаємо на деко, відправляємо в розігріту до 190° духовку на 30 минут.
3. Помідори нарізаємо довільно, зелень нарізаємо крупно, цибулю нарізаємо півкільцями. У салатнику з’єднуємо всі інгредієнти, перемішуємо,
Відео рецепт 👇