Салат з запеченими баклажанами, перцем, яйцем і кіноа

Як зробити смачний Салат з запеченими баклажанами, перцем, яйцем і кіноа рецепт простий. Влітку я обенно люблю різні салати з запеченими баклажанами і перцем, що може бути смачніше 😍 А ви любите такі салати? В цей раз я вирішила додати в салат крупу кіноа, за рахунок чого салат стає не тільки смачним, але ще і ситним і може бути як самостійне боюдо на обід або вечерю 👍 Крупа кіноа дуже корисна, вона є чудовим джерелом білка, її можна використовувати як гарнір або додавати в різні страви і навіть десерти. У складі крупи фосфор, цинк, кальцій, залізо, мідь. Очищає печінку.

Інгредієнти

100 г крупи кіноа
2 баклажана
2 болгарських перцю
3 яйця
2 шт помідор
оливкова олія
зелень

Салат з запеченими баклажанами, перцем, яйцем і кіноа покроковий рецепт

1. Крупу кіноа промити і відварити 15-20 хвилин у підсоленій воді. Баклажани та перці нарізати тонкими смужками, баклажани замочити на 15 хвилин прохолодною солоною воде.
2. Запекти баклажани і перці 7-10 хвилин при 200 градусах, зняти з них шкірку і нарізати. Яйця відварити, помідори і яйця нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти в салатник, посолити і заправити оливковою маслом.
3. Зверху посипати зеленню. Салат виходить дуже смачно, обов’язково приготуйте! Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇