Химерне поєднання вологого і соковитого печива з ніжним кремом. Як приготувати Сендвіч брауні печиво з ніжним кремом із молочного шоколаду рецепт простий.
Інгредієнти
Чорний шоколад 170 р
Вершкове масло 40 г
Яйце 2 шт С1
Цукор 100 р
Борошно 80 г
Розпушувач 1 ч. л
Сіль 1 г
⠀
Крем:
Молочний шоколад 200 г
Вершки 33% 100 мл
Глазур:
Молочний шоколад 85 р
Рослинна олія 30 мл
Сендвіч брауні печиво з ніжним кремом із молочного шоколаду покроковий рецепт
1. Готуємо ганаш. Шоколад поламати на шматочки і залити гарячими вершками, добре перемішати. Накрити плівкою в контакт і прибрати в холодильник на 4 години. ⠀ Готуємо печиво Брауні. Шоколад поламати на шматочки, додати вершкове масло і поставити на водяну баню. Потрібно повністю розтопити шоколад з маслом.
2. Зняти з плити і дати охолонути. Далі у миску розбити яйця, додати до них цукор і вінчиком добре розтерти. Перекласти остиглий шоколад з маслом, додати сіль і активно перемішати. Тепер всипати борошно і вимісити до однорідності. Тісто не повинно бути сильно рідким або сильно густим. Викласти тісто на відстані і випікати при 170 С 12 минут.
3. Остудити. Застиглий ганаш перемішати лопаткою і перекласти в кондитерський мішок. На остиглу печеньку нанести крем і перекрити другий. Отримуємо сендвіч брауні. ⠀
4. Глазур. Розтоплений шоколад змішати з рослинним маслом. Половинку кожного сендвіча занурити в шоколад і відразу прикрашати. Приємного апетиту. ⠀ Отримуємо 8 повноцінних печеньок середнього размера.
Відео рецепт 👇