Як смачно зробити Шніцель з індички в паніровці на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Соковитий индейный шніцель в хрусткій паніровці. На жаль, мені з ними не щастить. У більшості випадків мені траплялися величезні за своїми розмірами шніцелі, але досить посередні по суті: відбиті до товщини мікрона, в сантиметрової паніровці і засмажені в цистерні олії. Одним словом – «бе».
Беру молоток і виправляю цю вселенську несправедливість. В якості основи я вирішив взяти вже нарізану на стейки грудку індички. Що, погодьтеся, досить зручно. Ну і плюс я вже багато років довіряю продукції цієї компанії.
Що в підсумку? Гештальт закритий – шніцель вийшов неймовірно смачний, соковитий і в теж час з хрусткою паніровкою.
Беру молоток і виправляю цю вселенську несправедливість. В якості основи я вирішив взяти вже нарізану на стейки грудку індички. Що, погодьтеся, досить зручно. Ну і плюс я вже багато років довіряю продукції цієї компанії.
Що в підсумку? Гештальт закритий – шніцель вийшов неймовірно смачний, соковитий і в теж час з хрусткою паніровкою.
Інгредієнти
На 4-5 шніцелів
– 1 уп. стейків з грудки індички
– 2 яйця
– 100 г борошна
– 200 г панірувальних сухарів
– 50 г твердого сиру
– пара гілочок петрушки і розмарину
– 2 з. часнику
– по 1 ч. л. солі, перцю і копченої паприки
– оливкову олію
Шніцель з індички в паніровці на сковороді покроковий рецепт
1. Часник пропустіть через прес і додайте до яєць, ретельно перемішайте. В окремій мисці з’єднайте сухарі, тертий сир, дрібно нарізану зелень і всі спеції, ретельно перемешайте.
2. Стейки накрийте плівкою і відбийте до товщини 1-1,5 см. Дуже раджу це зробити. Інакше є ризик відразу після енергійного отбития приступити до прибирання себе, кухні, стелі і кота-гіпнотизера. Умочіть індичку в борошно, яйце і панірувальні сухари.
3. Повторіть з рештою шніцелями. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте шніцель по 5-7 хвилин з кожного боку. Подавайте з будь-яким гарніром, у мене були салат корн і печений картофель.