Шоколадна ватрушка з сиром і вишневим соусом, майже чізкейк) також смачно, тільки простіше))настільки просто, що відразу рецепт, без підказок і танців)
Інгредієнти
На форму 20-22 см
200 гр сиру
200 гр вершкового сиру кисломолочного
100 гр цукру
2 яйця З
1 чл ванільного екстракту
2 яйця З
100 гр цукру
40 гр вершкового масла
150 гр сметани 15-20% жирності
130 г пшеничного борошна
20 гр какао
1/4 чл солі
1 чл розпушувача
250 гр замороженої вишні
30 гр цукру
10 гр кукурудзяного крохмалю
30 мл холодної води
Шоколадна ватрушка з сиром і вишневим соусом покроковий рецепт
1. Змішати сир, сир, ваніль і цукор, розтерти. Додати яйця і збити занурювальним блендером.
2. Яйця збити з цукром до білого, не перестаючи взбиватьдобавить сметану і розтоплене масло. Просіяти борошно з сіллю, розпушувачем і какао. Перемішати. Форму вистелити папером для випічки, викласти шоколадне тісто, зверху – сирну частина. Випікати при 180 гр 50 хв. Дати охолонути, вийняти з форми. Подавати з теплим вишневим соусом.
3. Вишню розморозити, додати цукор. Довести до кипіння. Крохмаль розчинити у воді, тонкою цівкою ввести в вишню, довести до кипіння, вимкнути. Накрити плівкою в контакт і остудити. Приємного апетиту)