Шоколадне печиво на жовтках і какао

Як зробити смачне Шоколадне печиво на жовтках і какао простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

200 г борошна,
90 г дрібного цукру,
70 г жовтків,
70 г м’якого злив.масла,
30 г голодував.какао,
35 г сметани,
1 ч. л. разрых.,
1/3 ч. л. солі,
за бажанням: шоколад або горіхи.
Продукти кімнат.темп.

Шоколадне печиво на жовтках і какао покроковий рецепт

1. Жовтки, цукор, сіль, сметану і масло перемішати. Трохи збити. Борошно з’єднати з какао і розпушувачем. Просіяти в тісто, замесить.
2. Шоколад або горішки можна додати в тісто або при розкочуванні посипати зверху. Тісто перекласти в пакет, сформувати пласт і прибрати в морозилку на 15-20 мин.
3. Тісто розкачати між двох аркушів пергаменту. Вирізати печиво. Випікати 10-15 хв. при 180 гр. (в залежності від товщини). Дати охолонути на решетке.