Шоколадні міні тортики зі згущеним молоком з кремом з вершків
Як зробити Шоколадні міні тортики зі згущеним молоком з кремом з вершків рецепт. Сьогодні З Вами поділюся рецептом тістечок, які можна подати гостям. Готуються швидко і дуже легко. Для тіста тістечок використовую рецепт тіста Молочної дівчинки. Нам знадобляться: згущене молоко, яйця, борошно, розпушувач і трохи солі.
Інгредієнти
Для тесту: Згущене молоко – 2 банки. Розпушувач – 1 ч. л Сіль – 1 гр. Борошно – 300 гр. Яйце – 4 шт.
Для крему: Сирний сир – 300 гр. охолоджені Вершки (33-35%) – 700 мл Цукрова пудра – 4-5 ст. л.
Для шоколадної глазурі: Шоколад – 200 гр. Вершки – 200 гр.
Шоколадні міні тортики зі згущеним молоком з кремом з вершків покроковий рецепт
1. З початку посуд кладемо яйця. Кладемо сіль. Добре перемішуємо міксером. Зверху наливаємо згущене молоко. Згущене молоко має бути хорошої якості. І нашого тісто буде смачним і густим. Все добре перемішуємо. В сито з борошном кладемо розпушувач. Потім просіваємо потроху і перемішуємо. Ми робимо тісто Молочної дівчинки.
Готове тісто ділимо на око на 3-4 частини. Я поділила на 3 частини. Наливаємо тісто на пергаментний папір. Розподіляємо тісто по всьому листу. Кожну частину готуємо при температурі 180 градусів 20 хвилин. Як тільки поверхня підрум’яниться, виймаємо з духовки. У нас вийшло 3 коржа. Щоб у тістечка були краю ідеально рівними, ми відрізаємо нерівні краї. Подивіться, у нас вийшли однакові коржі. Зараз будемо готувати крем для тістечок. Наливаємо в посуд вершки жирністю 33-35%. Вершки повинні бути охлажденными.
2. Зверху кладемо цукрову пудру. Починаємо збивати міксером на маленькій швидкості. Як тільки починає густіти, додаємо сирний сир. Збиваємо поки не стане кремом. У нас ось такий вийшов крем. Я готувала в машині Кенвуд. Дуже швидко приготувався. Тепер на кожен корж кладемо 3-4 столових ложок крему.
Добре змащуємо кремом і збираємо тістечка. Наші коржі обов’язково повинно бути теплими. Якщо коржі будуть гарячими або теплими, то наш крем може розтанути. Готовий торт повністю змащуємо кремом зі всіх сторін. Потім ставимо в холодильник не менше 2-3 годин. Ми поки що будемо готувати шоколадну глазурь.
3. В гарячі вершки кладемо шоколад. Вершки я підігріла в мікрохвильовці. Кип’ятити не треба. Можна підігріти і на газу. Зверху кладемо шоколад. В гарячих вершках шоколад швидко тане. Перемішайте віночком і у нас буде готова глазур. Нам потрібно шоколадної глазурі дати трохи охолонути. Не наливайте теплим. Дайте охолонути 5-10 хвилин і потім можна використовувати на торт. Ми вийняли торт з холодильника. Тепер торт ділимо на невеликі шматочки і у нас вийдуть тістечка. У мене вийшло 14-15 пирожных.
4. На свій розсуд, можете зробити круглої або довгої форми. Тепер, щоб тістечка полити шоколадом, потрібно поставити на решітку. Ставимо тістечка на решітку і прикрашаємо шоколадною глазур’ю. Можна використовувати не тільки чорний шоколад, але і білий шоколад. Тістечко можна не прикрашати. Досить шоколаду. Теж виглядає красиво.
5. Подивіться, у нас шоколадна глазур як дзеркало. Тепер 3 тістечка оздоблюється горіхами. Інші прикрашу іншими присипками. У мене волоські горіхи. Подрібнила з допомогою ножа і посипала на тістечко. 3 тістечко прикрасила фісташкової борошном. Інші прикрасила сублімованої малиною і мигдальними слайсами. Можна прикрасити кокосовою стружкою або ягодами.