Сирний пиріг з маком в духовці

Сирний пиріг з маком в духовці простий рецепт. Ніжний і дуже смачний, обов’язково приготуйте.

Інгредієнти

Для тесту
•борошно-330г
•яйця-2шт
•цукор-75г
•вершкове масло-150г
•розпушувач-1,5 ч. л

Для начинки
•мак-150г
•сир-750г
•яйця-3шт
•крохмаль-3ст.л
•цукор-200г
•ванільний цукор-1 год.л
•ванільний цукор-0,5 ч. л

Сирний пиріг з маком в духовці покроковий рецепт

1. Для початку замочуємо мак в гарячій воді і залишаємо на 30 мин.

2. Для тіста збиваємо яйця з цукром, вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо, всипаємо борошно з розпушувачем, замішуємо м’яке тісто, розподіляємо його по формі 26-28см утворюючи високі бортики.

3. Для начинки сир з яйцями пробиваємо блендером, додаємо крохмаль, цукор, ванільний цукор, перемішуємо і додаємо мак, змішуємо все до однорідності і викладаємо у форму, випікаємо 40хв при 170t.

Відео рецепт 👇