Як зробити Шоколадні тістечка з ванільним кремом рецепт. Шоколадний бісквіт. Такі ефектні. Ну і звичайно, дуже смачні.
Інгредієнти
Бісквіт:
🔸Яйця – 3 шт
🔸Дитяче яблучне пюре – 120 р
🔸Масло рослинне – 10 г
🔸Какао – 15 р
🔸Крохмаль кукурудзяний – 20 р
🔸Борошно (у мене вівсяна) – 25 р
🔸Розпушувач – 1 ч. л.
🔸Підсолоджувач
Крем:
🔸Рікотта (у мене лайт) ~ 300 р
🔸Підсолоджувач, ванілін
КБЖУ на 100 р
177/9/10/10
Шоколадні тістечка з ванільним кремом покроковий рецепт
1. Відокремити білки від жовтків і збити до стійких піків. Жовтки з’єднати з яблучним пюре і олією і перемішати. Додати всі сухі інгредієнти. Порційно додавати білки і акуратно заважати лопаткою знизу вгору, щоб білки не осели.
2. Застелити деко пергаментом або силіконовим килимком. (Якщо до вашого пергаменту прилипає – змастіть маслом) Розподілити тісто за формою, товщиною ~1 см Випікати при 180 градусах хвилин 12-15.
3. Остудити і розрізати на 3 або 4 прямокутника. Крем: Збити рікотта та підсолоджувач. Промазати коржі. Зверху можна прикрасити горіхами і шоколадом. Відправити на ніч у холодильник пропитываться.