Блонді пиріг Лаванда Лимон Білий Шоколад

Як зробити смачний Блонді Пиріг Лаванда Лимон Білий Шоколад рецепт простий в духовці. Проста і вишукана версія Блонди (Брауні). Випічка з лавандою досить специфічна . Не для всіх , але в цьому щось є… ‼️Головний момент : додавати лаванду акуратно! Інакше смак стане -мильна .‼️ ✨Лимон хороший тим , в цьому рецепті, що він доповнює і трохи відтіняє лаванду , ось такий хитрий лимон.🍋 🌰Додавати горіхи чи ні, вирішувати вам , я додавала. Але краще використовувати горіх макадамія.

Інгредієнти

Вершкове масло – 150 гр.;
Борошно – 225 гр.;
Розпушувач – 1 ч. л.;
Сіль – 1/2 ч. л.;
Лавандового цукру – 2 ст. л.;
Цукор – 100 гр.;
Яйця – 2шт.;
Цедра – лимонів;
Білий шоколад – 200 гр.;
Горіхи за бажанням – 50 гр.;

Форма для випічки 20*20 см, устеленная пергаментом.

Блонді пиріг Лаванда Лимон Білий Шоколад покроковий рецепт

1. Масло розтопіть і дайте йому трохи охолонути. І з’єднайте з нарубаним шоколадом. Перемішайте до однорідності, вмішайте цедру і яйця. Змішайте всі сухі інгредієнти – цукор, лавандовий цукор, борошно, сіль, розпушувач. І перемішайте віночком протягом 30 сек.

2. В масляну суміш додайте борошняну, і зганяйте однорідну масу. Додайте посічені горіхи. Залити тісто у форму. Випікати при 200 градусів протягом 20 хв., пиріг в центрі повинен залишатися трохи мягким.

3. Інакше Блонді перепечется і буде сухим. Приборкайте як і з теплому вигляді з морозивом, так і холодному, зі збитими вершками. Лавандовий цукор. Для цього в рівних пропорціях – цукор і лаванду пропити в блендері або кофемолке.