Як зробити Шоколадний бісквітний млинець рецепт простий.
Інгредієнти
Інгредієнти для млинця:
– 1 яйце С1
– щіпка солі
– 1 мірна ложечка підсолоджувача (ісп. FitParad)
– 40 гр натурального йогурту (можна також використовувати м’який сир)
– 40 г вівсяного борошна
– 3 гр какао
– 1/2 ч. л. розпушувача
Інгредієнти для доповнення:
– 1 банан
– сирний сир
– арахісова паста
– мигдальні пелюстки
– кокосова стружка
Шоколадний бісквітний млинець покроковий рецепт
1. Розбий в миску яйце, додай сіль і підсолоджувач, збий з допомогою виделки. Додай до яйцю йогурт, все добре змішай. Всип в миску борошно, какао, розпушувач, перемешай.
2. Вилий суміш на сковороду, змащену соняшниковою (або іншою) олією, накрий кришкою і смажимо на невеликому вогні з двох сторін по 3 хвилини. Т. к. млинець виходить дуже ніжним, то перевертати його краще за допомогою двох лопаточек.
3. Виклади готовий млинець на тарілку, поділи на дві частини. Змасти одну половину сирним сиром, зверху виклади банан і посипаємо кокосовою стружкою, іншу половину змаж арахісової пастою, виклади банан і посип мигдальними лепестками.