Сьогодні не просто п’ятниця, а супер-п’ятниця для всіх школярів і їх батьків. Закінчується перша чверть і можна сміливо і радісно йти на канікули. Ура! ☺️ У дитинстві мені здавалося, що шкільні чверті дуже довгі, а вони всього-то за 2-3 місяці… хоча, зізнаюся, зараз мені знову здається, що вони довгуваті 😂 і слово «канікули» радує мене не менше, ніж раніше. Так що, на найближчі 2 тижні, прощайте ранні підйоми, підручники і зошити. Як зробити Шоколадний брауні з чорносливом рецепт простий в духовці.
Будемо відпочивати. А сьогодні відсвяткуємо відмінне закінчення першої чверті ось таким чудовим брауні. У мене в профілі рецептів брауні накопичилося вже чимало, але я продовжую експериментувати. Цей брауні я зробила за новим рецептом, додала чорнослив і горіхи. Вийшло неможливо смачно. Дуже соковита текстура, яскравий шоколадний аромат і маса задоволення 🤩 Руки так і тягнуться за слудующим шматочком. В брауні головне не пересушити його в духовці і не перетворити на кекс. Тому не треба пекти до сухої зубочистки. Вона повинна виходити з невеликою кількістю прилиплих крихт. І ще важливо добре остудити брауні, а не різати його гарячим, хоч і дуже хочеться 😁
Будемо відпочивати. А сьогодні відсвяткуємо відмінне закінчення першої чверті ось таким чудовим брауні. У мене в профілі рецептів брауні накопичилося вже чимало, але я продовжую експериментувати. Цей брауні я зробила за новим рецептом, додала чорнослив і горіхи. Вийшло неможливо смачно. Дуже соковита текстура, яскравий шоколадний аромат і маса задоволення 🤩 Руки так і тягнуться за слудующим шматочком. В брауні головне не пересушити його в духовці і не перетворити на кекс. Тому не треба пекти до сухої зубочистки. Вона повинна виходити з невеликою кількістю прилиплих крихт. І ще важливо добре остудити брауні, а не різати його гарячим, хоч і дуже хочеться 😁
Інгредієнти
на рамку 20×20 см
4 яйця
240 г вершкового масла
90 г какао порошку
120 г темного шоколаду
250 г цукру
120 г борошна
150 г горіхів
100 г чорносливу
Шоколадний брауні з чорносливом покроковий рецепт
1. Розігріти духовку до 160 ‘З Шоколад розтопити разом з маслом .мослом але водяній боні і трохи остудити. Горіхи дрібно порубати. Чорнослив дрібно порізати або пробити блендером.
2. Яйця збити з цукром до побіління. Додати до збитим яйцям шоколадну масу. Перемішати. Додати всі інші інгредієнти. Вимісити тісто але низькій швидкості. Довго не вимішувати, тільки до однородности.
3. Перелити тісто в застелену папером для випічки форму. Випікати в попередньо розігрітій духовці близько 30-40 минут.