Шоколадний брауні з гарбуза

Як смачно зробити Шоколадний брауні з гарбуза простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Нехай у неділю буде сонце 😎 або сонячний брауні з гарбузом і шоколадом 🤩оооо….ця магія шоколаду і хитросплетіння спецій з яскравої сонячної ноткою 💥просто вогонь 🔥 а не брауні 😎

Інгредієнти

Масло вершкове 120 г
Шоколад 100 г
Горіхи 70 р
Гарбузове пюре 1 склянку
Родзинки 50 г
Борошно 2 склянки (приблизно 260 м)
Цукор 200 р
Яйця 4 штуки
Масло рослинне 50мл
Суміш (Кориця, імбир, мускатний горіх) 1чл

Шоколадний брауні з гарбуза покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад, додати масло кімнатної температури, розмішати до повного розчинення. Порубати горіхи і додати в шоколад. Дати суміші охолонути. У гарбузове пюре додати спеції, родзинки і смешать.
2. Збити яйця з цукром в пишну масу Додати масло олію і борошно, все змішати до однорідності 2/3 тіста додати шоколадну суміш В 1/3 тіста додати гарбузову суміш (можна розділити тісто рівно навпіл 😉)
3. Форму застелити пергаментом Вилити шоколадне тісто, зверху гарбузова, можна нанести шпажкою розлучення або просто викласти тісто по черзі ложками в форму. Зверху можна посипати будь-якими горішками або мигдальними лепестками.
4. Випікаємо 30 хвилин в розігрітій до 180С духовці. Дістаємо, даємо охолонути і ставимо на ніч у холодильник. Налезаем порційними кусочками.
5. Пісі якщо довше тісто перетримати в духовці, то вийде насичений шоколадно-гарбузовий кекс, брауні має більш ніжну і олійно-кремову структуру.