Як зробити Шоколадний крем з гарбуза рецепт простий. Перетвори гарбуз шоколадне задоволення! Її не доведеться навіть чистити! І ніякого чаклунства: тільки спритність рук, сковорода, блендер і смачний рецепт.
Інгредієнти
1 кг гарбуза
80 г коричневого цукру
50 г води
40 г какао
1 ч. л. суміші мелених спецій (кориця, коріандр, бадьян, імбир, перець запашний)
Шоколадний крем з гарбуза покроковий рецепт
1. Гарбуз ретельно вимити і нарізати на шматочки, не очищаючи шкірки. Змішати зі спеціями, цукром, водою і тушкувати під кришкою 30 минут.
2. Якщо залишилося багато рідини, можна її трохи злити, щоб крем не вийшов жидким.
3. Додати какао і подрібнити блендером в однорідне пюре. Спробувати на смак, при необхідності додати ще цукру. Остудити і подавати відразу ж, або трохи уварити крем, якщо хочеться зробити його гуще.
Відео рецепт 👇