Шоколадний меренговый рулет з маракуєю і кремом простий рецепт.
Інгредієнти
Меренговый бісквіт:
Білки -150 р
Цукор-200 г
Щіпка лимонної кислоти
Какао -10 р
Кукурудзяний крохмаль -10 р
⠀
Соус з маракуї:
Пюре маракуйя-200 г
Цукор -50 р
Кукурудзяний крохмаль -10 р
Крем:
Вершковий сир – 300 г
Цукрова пудра – 40 р
Вершки -50 г
Шоколадний меренговый рулет з маракуєю і кремом покроковий рецепт
1. Меренговый бісквіт:
Білки кімнатної температури збиваємо на середній швидкості до моменту поки білок не зіб’ється в пивну піну! Додаємо дрібку лимонної кислоти і, продовжуючи збивати на середніх оборотах, поступово частинами вводимо цукор. Цукор повинен максимально розчинитися, тому не торопитесь.
Білки кімнатної температури збиваємо на середній швидкості до моменту поки білок не зіб’ється в пивну піну! Додаємо дрібку лимонної кислоти і, продовжуючи збивати на середніх оборотах, поступово частинами вводимо цукор. Цукор повинен максимально розчинитися, тому не торопитесь.
2. Крохмаль і какао змішати віночком до однорідності і акуратно лопаткою ввести в меренгу. ⠀ Випікати, розподіливши по силіконовому килимку на деку, 30 хвилин при температурі 150 градусів. Після випічки відразу зняти з дека, перевернувши на інший силіконовий килимок або рушник і дати повністю остыть.
3. Соус з маракуї:
Нагріти пюре в сотейнику, окремий змішати цукор з крохмалем. Всипати дощиком суху суміш пюре, довести до кипіння і варити 2-3 хвилини.
Засудити полностью.
Нагріти пюре в сотейнику, окремий змішати цукор з крохмалем. Всипати дощиком суху суміш пюре, довести до кипіння і варити 2-3 хвилини.
Засудити полностью.
4. Крем:
З’єднати в деже всі інгредієнти і збити до пишної щільної массы.
З’єднати в деже всі інгредієнти і збити до пишної щільної массы.
5. Збірка:
Нанести на остиглу меренгу вершковий крем і рівномірно розподілити по поверхні, відсадити конфі смужками з кондитерського мішка. Згорнути рулет за допомогою пергаменту або рушники. Дати настоятися в холодильнику 3-5 годин. Прикрасити на ваш розсуд кремом або ягодами 🍓.
Нанести на остиглу меренгу вершковий крем і рівномірно розподілити по поверхні, відсадити конфі смужками з кондитерського мішка. Згорнути рулет за допомогою пергаменту або рушники. Дати настоятися в холодильнику 3-5 годин. Прикрасити на ваш розсуд кремом або ягодами 🍓.