Шоколадний меренговый рулет з маракуєю і кремом

Шоколадний меренговый рулет з маракуєю і кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Меренговый бісквіт:
Білки -150 р
Цукор-200 г
Щіпка лимонної кислоти
Какао -10 р
Кукурудзяний крохмаль -10 р

Соус з маракуї:
Пюре маракуйя-200 г
Цукор -50 р
Кукурудзяний крохмаль -10 р

Крем:
Вершковий сир – 300 г
Цукрова пудра – 40 р
Вершки -50 г

Шоколадний меренговый рулет з маракуєю і кремом покроковий рецепт

1. Меренговый бісквіт:
Білки кімнатної температури збиваємо на середній швидкості до моменту поки білок не зіб’ється в пивну піну! Додаємо дрібку лимонної кислоти і, продовжуючи збивати на середніх оборотах, поступово частинами вводимо цукор. Цукор повинен максимально розчинитися, тому не торопитесь.
2. Крохмаль і какао змішати віночком до однорідності і акуратно лопаткою ввести в меренгу. ⠀ Випікати, розподіливши по силіконовому килимку на деку, 30 хвилин при температурі 150 градусів. Після випічки відразу зняти з дека, перевернувши на інший силіконовий килимок або рушник і дати повністю остыть.
3. Соус з маракуї:
Нагріти пюре в сотейнику, окремий змішати цукор з крохмалем. Всипати дощиком суху суміш пюре, довести до кипіння і варити 2-3 хвилини.
Засудити полностью.
4. Крем:
З’єднати в деже всі інгредієнти і збити до пишної щільної массы.

5. Збірка:
Нанести на остиглу меренгу вершковий крем і рівномірно розподілити по поверхні, відсадити конфі смужками з кондитерського мішка. Згорнути рулет за допомогою пергаменту або рушники. Дати настоятися в холодильнику 3-5 годин. Прикрасити на ваш розсуд кремом або ягодами 🍓.