Як зробити легкий Шоколадний торт-суфле з сиром рецепт простий. Як щодо легкого, смачного десерту з ідеальним КБЖУ і простотою приготування? Такий торт можна з’їсти хоч цілком і не переживати за з’їдені калорії, а ще він настільки ніжний по структурі, що просто тане в роті…⠀
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г:⠀
95.1/8.6/1.6/11.0⠀
⠀
ОСНОВА⠀
Банан – 1 шт⠀
Яйце – 1 шт⠀
Рисове борошно – 20 р⠀
Розпушувач – 1 год л⠀
Кефір 1% – 30 мл⠀
Какао-порошок – 10 г⠀
Підсолоджувач – за смаком⠀
СИРНЕ СУФЛЕ⠀
М’який сир – 240 г⠀
Кефір 1% – 30 мл⠀
Підсолоджувач – за смаком⠀
Желатин – 6 г⠀
Вода – 30 мл⠀
ПОМАДКА⠀
Кефір 1% – 40 мл⠀
Какао-порошок – 15 г⠀
Підсолоджувач – за смаком⠀
Шоколадний торт-суфле з сиром покроковий рецепт
1. Змішати в блендері всі складові для основи, влити в силіконову форму (у мене форма діаметром 16 см), і відправити в розігріту духовку на 10 – 12 хвилин при 180°.⠀ ⠀ Для приготування суфле, змішати сир кефір і підсолоджувач. У невеликому ковшике желатин залити водою і поставити на огонь.
2. При постійному помішуванні довести желатин до повного розчинення. Не кип’ятити!⠀ ⠀ Влити розведений желатин в сирну масу і перемішати.⠀ ⠀ Готовий корж вийняти з форми, форму застелити харчовою плівкою і покласти корж. Залити сирною масою і прибрати в холодильник на пару годин до застигання суфле.⠀ ⠀
3. Після того як суфле застигло, вийняти його із силіконової форми, покрити шоколадною помадкою з кефіру, какао і підсолоджувача. Готово!⠀ ⠀ Готуйте із задоволенням! З наступаючими святами!!!⠀
Відео рецепт 👇