Як зробити бананові мафіни з зеленої гречки простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Борошно із зеленої гречки — 150гр
Стиглі банани — 2шт
Подрібнені горіхи будь — 50 гр
(у мене волоський + фундук)
Олія оливкова/кокосове — 50 мл (або інше)
Підсолоджувач — будь у мене 50 мл сиропу агави
Яблучний оцет — 1ч.л
Молоко рослинне — 170мл
Кориця — 1 ч. л (я додала ще мелений імбир дрібку і мускатний горіх для прянощі)
Сіль щіпка
Розпушувач — 2 ч. л
Начинка за бажанням у мене гіркий шоколад без цукру з малиною, полуниця, жимолость та горіхи
Бананові мафіни з зеленої гречки покроковий рецепт
1. Банани розім’яти. Додати всі вологі інгредієнти, перемішати. Додати сухі інгредієнти, перемешать.
2. Залити у форми, додати начинку. Випікати 30-40 хвилин на 170 градусах. Готово.
3. Тісто виходить не забитим і м’яким🌱 його можна використовувати не тільки для мафінів, а приготуватися на його основі солодкий пирог.
Відео рецепт 👇