Як смачно зробити Шоколадний Торт Трюфель простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Бісквіт:
7 яєць (категорії З-0) це важливо
180гр цукру
З’єднуємо і збиваємо в густу піну)!
Зменшуємо швидкість і вводимо 50мл соняшникової олії
Какао 50/60 гр хорошої якості
Просіваємо борошно 150гр+ 10 гр розпушувача
Крем:
300 гр. вершкового масла 82%
1 банка згущеного молока (не вареного)
200гр шоколаду (у мене молочний, можна гіркий!)
Просочення:
5ст л згущеного молока
150мл води
0,5 с л кави
1ст л коньяку (ром)
Шоколадний Торт Трюфель покроковий рецепт
1. Бісквіт:
Швидкість міксера залишаємо на мінімумі і поступово по ложці вводимо суху суміш ! Якщо у вас не планетарний міксер вводити борошно в ручну ! 🔥 Випікати хвилин 40 при 160/170*
Швидкість міксера залишаємо на мінімумі і поступово по ложці вводимо суху суміш ! Якщо у вас не планетарний міксер вводити борошно в ручну ! 🔥 Випікати хвилин 40 при 160/170*
2. Крем:
Розтопити шоколад і дати йому дійти до кімнатної температури ! Збити масло , ввести згущене молоко , додати шоколад 🍫 ! Збиваємо до 3-5 хв ! Крем готовий !!! Цієї кількості мені вистачило і на складання торта і на покриття і декор !!!
Розтопити шоколад і дати йому дійти до кімнатної температури ! Збити масло , ввести згущене молоко , додати шоколад 🍫 ! Збиваємо до 3-5 хв ! Крем готовий !!! Цієї кількості мені вистачило і на складання торта і на покриття і декор !!!
3. Просочення:
Бісквіт ділимо на 3 частини і збираємо торт !!! У самого верху я зрізала тонкий шар ля крихти !!!
Бісквіт ділимо на 3 частини і збираємо торт !!! У самого верху я зрізала тонкий шар ля крихти !!!
4. Але можете прикрашати по своєму бажанню ! Дати торту просочитися 4-5год в холодильнику !!!
Відео рецепт 👇