Шинка в ветчиннице і свинини і курки з сіллю нитритной

Як смачно зробити Шинка в ветчиннице і свинини і курки з нитритной сіллю в домашніх умовах простий покроковий рецепт швидко.

Інгредієнти

✔️1100-1200 грамів будь-якого м’яса
✔️10 грамів нитритно-посолочной суміші
✔️10 грамів кухонної солі
✔️Сухий часник за смаком
✔️Паприка за смаком (будь-які улюблені спеції)

Можна використовувати будь-яке м’ясо, краще з жиринкой, наприклад змішати куряче філе зі свининою або філе стегна і філе грудки. Можна з м’яса повністю зробити фарш, можна з 2/3 зробити фарш, 1/3 порубати на шматочки!

Шинка в ветчиннице і свинини і курки з нитритной сіллю покроковий рецепт

1. Змішуємо фарш з шматочками, додаємо суміш, сіль, спеції, начинку! Гарненько перемішуємо все руками, прямо відбиваючи фарш! У ветчинницу заправити пакет для запікання викладаємо фарш мокрими руками і як би пресуємо, добре вминаем, щоб не було пустот.
2. Зверху пакет зав’язуємо, збираємо ветчинницу, як вказано в інструкції до неї і прибираємо в холодильник на пару-трійку годин, можна навіть на добу! Далі, після стабілізації, кладемо ветчинницу в каструлю, щоб вона помістилася вся, можна лежачи. Наливаємо воду, щоб покрило всю конструкцию.
3. Накриваємо кришкою і доводимо до кипіння, як тільки пішли бульбашки, відразу зменшуємо вогонь на саааамый маленький, щоб шинка тужила при температурі 75-80 градусів, а не варилася, у мене вода навіть не булькала! Тушкуємо шинку 2,5-3 години!

4. Потім зливаємо воду, заливаємо у цій же каструлі ветчинницу холодною водою і залишаємо в ній на 15-20 хвилин для охолодження! Воду злити, ветчинницу поставити в миску і прибрати до повного застыня в холодильник, я прибирала на ніч! А вранці насолоджуємося смачними бутербродами! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇