Домашній паштет з курячої печінки з морквою, цибулею і вершками

Як зробити смачний домашній паштет з курячої печінки з морквою, цибулею і вершками рецепт простий 🤍 Паштет дуже ніжний, м’який на смак, він ідеально підійде для бутербродів, з гарячим хлібом, це дуже красиво і смачно звучить☺️

Інгредієнти

Печінка куряча 500 гр
Лук 1-2 шт
Морква 2 шт
Масло вершкове 40 гр
Вершки 50 мл (10%-20%)
Сіль
Перець
Вода кип’ячена

Домашній паштет з курячої печінки з морквою, цибулею і вершками покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву обсмажити, додати гарячої води і протушкувати хвилин 7.

2. Добре печінка промити, видалити різні плівочки, і обсмажити окремо з вершковим маслом, потім до печінки додати цибулю з морквою, сіль, перець, залити вершками і тушкувати ще 5 хвилин примерно.

3. Перекладаємо все в миску і пропустити все через блендер. Прибрати в холод для застигання. І все готово.

Відео рецепт 👇